Passionärer på Engage 2023

Passionär!

Vi vänder oss till dig som tidigare varit utsänd som missionär eller rent av fortfarande är i aktiv tjänst, men som nått det vi i Sverige kallar pensionsåldern. Oavsett om din aktiva tjänsteperiod ligger bakom dig eller ej, så tror vi att Guds kallelse är livslång och Guds gåvor tar Herren aldrig tillbaka. Vi vill hedra dig för det som varit och samtidigt ge dig möjligheten att vara med och välsigna en ung generation som precis tagit sina första steg i missionskallelsen.

Därför vill vi inbjuda dig till en särskild samling för det vi kallar passionärer – passionerade, pensionerade, missionärer! Lördagen den 7 oktober under missionskonferensen Engage i Nässjö, kommer vi att mötas i Pingstkyrkan i Nässjö.

För dig som önskar serveras kaffe/te och fralla från kl. 09:00. Vid kl. 09:30 möts vi för en samling där vi presenterar oss, går igenom dagen för att sedan delta på ungdomarnas missionsmöte kl. 10:00. Där kommer vi att sträcka ut heliga händer och välsigna nästa generations missionärer som står redo att ge sig ut på fältet. Kl. 12:00 bjuder vi på lunch, varpå vi har en avslutande samling där vi utbyter erfarenheter och delar viktiga lärdomar som vi vill skicka vidare till unga missionärskandidater. För dig som önskar kommer också spännande möjligheter erbjudas att fortsätta koppla med missionsfältet på olika sätt. Vår träff avslutas ca 14:00 med fika.

 

Varmt välkommen att delta!

 

Ledningsgruppen för Engage genom

Jonas Andersson
Missionsdirektor Gå ut mission

Anmälan för Passionärer

Namn(Obligatoriskt)